De balen van je zoektocht naar een nieuwe baan? Meld je aan, dan doen we het samen

JCI Flevoland start met derde editie 1000 kansen project 

Foto flyer 1000 kansen

JCI Flevoland helpt mensen in hun zoektocht naar een baan. Ben je werkzoekende? Meld je dan aan voor een kosteloos traject van drie maanden. Daarin krijg je verschillende workshops en trainingen. Je ontdekt nog meer over jezelf presenteren, krijgt handvatten bij het schrijven van een goede sollicitatiebrief en CV, oefent netwerken en pitchen en krijgt een persoonlijkheidsprofiel van Insights. Ook staat er een bedrijfsbezoek op het programma. Daarnaast is het doel vooral om elkaar gemotiveerd te houden in de soms best lastige zoektocht naar een nieuwe baan.

Netwerkorganisatie JCI Flevoland
JCI Flevoland is een netwerkorganisatie van ondernemende mensen tot 40 jaar. De leden wonen en werken allemaal in Flevoland. Reeds een aantal jaren voeren we het 1000 Kansen project uit, waarbij we een groep mensen helpen in de zoektocht naar een nieuwe baan. Solliciteren als je al een tijd werkeloos bent is een eenzaam en soms uitputtend proces. Als je met elkaar bijeenkomt, is het makkelijker om gemotiveerd te blijven en om advies te krijgen. Ook stellen we graag ons eigen netwerk ter beschikking.

Aanmelden
De eerste bijeenkomst is op zaterdag 17 september 2016. De andere vier bijeenkomsten zijn in oktober op de donderavond. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan gratis aan door een mail te sturen aan info@jciflevoland.nl.
Graag ontvangen we in deze mail wat meer informatie over jouw reden om mee te willen doen, een kort cv en je contactgegevens (email en telefoonnummer).

We vinden het belangrijk om met een groep gemotiveerde deelnemers aan de slag te gaan, vandaar dat we van te voren met iedereen een (telefonisch) gesprek voeren.

De bijeenkomsten vinden plaats op Hogeschool Windesheim in Almere.

Programma
De eerste dag bestaat het programma uit kennismaken en alle deelnemers krijgen een uitgebreide ‘Insights persoonlijkheidsprofiel’. Deze vragenlijst helpt om inzicht te krijgen in de eigen communicatiestijl en persoonlijkheidsvoorkeuren. De tweede bijeenkomst draait om het ontdekken van de unieke kwaliteiten in relatie tot de gewenste nieuwe baan. De derde bijeenkomst gaan we aan de slag met het opstellen van een goede sollicitatiebrief, die aansluit bij deze tijd. In de vierde bijeenkomst oefenen we met en op elkaar het sollicitatiegesprek en in de laatste bijeenkomst staat het benutten van het eigen netwerk centraal. De leden van JCI die het 1000 kansen programma doen, zijn niet allemaal ervaren trainers. Het doel is een informatief programma te bieden, waarbij het vooral draait om het delen en oefenen met elkaar.

Vragen
Heb je vragen, neem dan contact op met Iris Krol op telefoonnummer: 06 53 58 21 85

We hopen je te mogen ontmoeten!

Namens JCI Flevoland, het 1000 Kansen project:
Yorick Lindeman
Marieke Bakelaar
Corinne Groenenberg
Cherryl de Vries
Iris Krol
Elise Haas
Sanne Kleerebezem
Eric Slingerland
Sandra ter Huurne