JCI in Business - Midden Nederland

JCI in businessOp 11 februari heeft de eerste editie van JCI In Business van 2015 plaatsgevonden in Harderwijk. De organisatie van deze netwerkavond lag in handen van JCI Flevoland, JCI Noord-West Veluwe en JCI 't Gelre. Locatie was de bijzondere ambiance van Volvodealer Broekhuis. Iedereen die zich onder het genot van een hapje en drankje verder heeft willen bekwamen in het 'pitchen' was van harte welkom. De opkomst was overweldigend.

De avond werd geleid door dagvoorzitter en trainer Arthur Tolsma, winnaar van pitchwedstrijd 'Bij ons in de BV'. Arthur Tolsma werd na het winnen van deze pitchwedstrijd van Jort Kelder als een succesvol ondernemer gezien. Hij is nationaal en internationaal succesvol met het delen van zijn kennis en ervaring als pitchtrainer, dagvoorzitter, docent en is hij bestuurlijk actief.

Arthur Tolsma combineert zijn trainingen en workshops met goede tips met een dosis humor. Zo ook op deze avond. Vanuit het hele land waren er mensen aanwezig om een inspirerende workshop 'Powerpitchen' onder leiding van Arthur Tolsma bij te wonen. Arthur Tolsma gaf iedereen handvatten om de perfecte pitch te leveren in 1 minuut. In 2 netwerkrondes konden de 70 deelnemers deze technieken toepassen, en won de deelnemer met de beste pitch een fles wijn.

Tijdens de borrel werden er nieuwe contacten gelegd en is iedereen verwend met heerlijke hapjes door de gastheren van Broekhuis. De reacties van de aanwezigen waren zeer positief. Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond!